clanak False

65. obljetnica Auto Hrvatske

15.09.2017.
U okviru obilježavanja 65. obljetnice postojanja Auto Hrvatske u zgradi Gradske uprave glavni izvršni direktor Auto Hrvatske Bogdan Tihava uručio je zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću zahvalu za dugogodišnju suradnju i doprinos razvoju primjerenog partnerstva.
 
U povodu 65. godina Auto Hrvatske, ali i 20 godina kontinuirane suradnje s Gradom Zagrebom uručili smo gradonačelniku skulpturu Sinergija, umjetnički rad akademskog kipara Nevena Bilića, rekao je direktor Tihava.
 
U povodu jubilarne obljetnice Auto Hrvatska će poslovnim partnerima i korisnicima dodijeliti 65 zahvala i skulptura, a kriterij za dodjelu bio je opseg i kvaliteta suradnje u proteklih pet godina.
 
Voditeljica Podružnice ZET Ljuba Žgela, koja je također bila na dodjeli zahvalnice, u ime Zagrebačkog holdinga –podružnica ZET, Čistoća i Vodoopskrba i odvodnja, zahvalila je tvrtki Auto Hrvatska na uspješnoj suradnji dugi niz godina te naglasila kako je Zagrebački holding također jedan od 65 poslovnih partnera koji su primili zahvalu.
 
Uz gradonačelnika, dodjeli priznanja prisustvovali su i njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević i suradnici.
 

Gradske vijesti - 2017.