clanak False

Edukacija o pravilnoj i sigurnoj vožnji biciklom kroz grad

Grad Zagreb u suradnji s Policijskom akademijom, organizira edukaciju za službenike Gradske uprave o pravilnoj i sigurnoj vožnji kroz grad.
19.09.2016.


U okviru Europskog tjedna mobilnosti, Grad Zagreb u suradnji s Policijskom akademijom, organizira edukaciju za službenike Gradske uprave o pravilnoj i sigurnoj vožnji kroz grad.
Sudionici edukacije jutros su se biciklima uputili prema zagrebačkoj Policijskoj akademiji, gdje će im biti održana dvosatna edukacija.

Isprativši djelatnike Gradske uprave, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić naglasio je da je u Zagrebu svakim danom sve više biciklista.
Ta nas brojka obvezuje da svakodnevno uređujemo postojeće i da na svakom budućem prometnom projektu u gradu napravimo i biciklističku stazu. Zadnji primjer toga će biti Gajeva ulica gdje ćemo napraviti dva prometne traka, s parkirnim mjestima i hortikulturom s jedne strane te biciklističku stazu s druge strane Svaka prometnica koja se radi u gradu Zagrebu mora imati ucrtanu biciklističku stazu, podvukao je gradonačelnik Bandić.




Gradske vijesti - 2016.