clanak False

Gradonačelnikov poziv na koncert 2CELLOS

U okviru open-air festivala Zagreb Classic te kao dio ZgKUL-a, svjetski poznati violončelistički duo 2CELLOS održat će koncert u subotu, 2. srpnja, u 21,30 sati, na Tomislavovu trgu.
30.06.2016.

Gradonačelnik Milan Bandić poziva Zagrepčane na besplatnu koncertnu atrakciju u izvedbi svjetski popularnih i hvaljenih virtuoza 2CELLOS u subotu, 2. srpnja, u 21,30 sati na Tomislavac.

Koncertom što se održava u okviru open-air festivala Zagreb Classic te kao dio Zagrebačkog kulturnog ljeta, Luka Šulić i Stjepan Hauser slave jubilarnu, petu obljetnicu uspješne međunarodne karijere.
Raskošna produkcija i vrhunske glazbene izvedbe dar su 2CELLOS-a, Grada Zagreba i Zagrebačke Filharmonije.



Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

pozivam vas, sve naše goste iz Hrvatske i inozemstva, sve zaljubljenike u glazbu iz bliže i šire okolice da u subotu, 2. srpnja, u 21,30 budemo dio velike koncertne atrakcije na jednoj od najljepših gradskih pozornica na otvorenom – kultnom zagrebačkom Tomislavcu.

Ne propustite ekskluzivni slavljenički koncert u povodu pete obljetnice karijere 2CELLOS -  njihov nastup kojim završavaju aktualnu svjetsku turneju!

Uživajte u radosti i energiji glazbe naših proslavljenih umjetnika i njihovih eminentnih gostiju!

Ponesite nezaboravne uspomene s koncerta koji  će obilježiti ovogodišnje Zagrebačko kulturno ljeto i Zagreb Classic festival!

Vaš gradonačelnik,
Milan Bandić