clanak False

Novo gradsko izletište

Do Božića bit će očišćeno ovo ruglo, a do realizacije projekta Terme Zagreb, bit će tu novo gradsko izletište – najavio je gradonačelnik na kompleksu bolnice Blato.
07.10.2015.

Do Božića će biti očišćeno ovo ruglo, a u konačnici, do realizacije projekta Terme Zagreb, tu će biti park, baš kao Bundek – najavio je rano jutros na kompleksu bolnice Blato gradonačelnik Milan Bandić dodavši da će time Zagrepčani dobiti novo gradsko izletište.  Zemljište, odnosno kompleks od 105 ha, od čega je 15 ha izgrađeno,čistiti će i uređivati Zrinjevac, a gradonačelnik će, zajedno sa suradnicima, jednom tjedno provjeravati tijek radova.
 

Na upit novinara o projektu Terme Zagreb, gradonačelnik je najavio da će za kojih mjesec dana biti predstavljeni detalji s hodogramom i dinamikom aktivnosti, te strateškim partnerom. O budućnosti Sveučilišne bolnice nije želio govoriti u predizborno vrijeme, no naglasio je da se od tog projekta ne može odustati bez mišljenja i odluke Zagrepčana koji su u njega izdvajali više od 380 milijuna tadašnjih njemačkih maraka.

 

Za tjedan dana natječaji za dva nova gradska spomenika

 

Gradonačelnik je, odgovarajući na novinarska pitanja, najavio i dva javna natječaja za dva nova gradska spomenika: spomenik dr. Franji Tuđmanu na istoimenom trgu  i za Spomenik domovini na zelenoj površini između KD Vatroslava Lisinskog i Gradske uprave .
 


Gradske vijesti - 2015.