clanak False

"100% zagorsko" opet u Zagrebu!

Zagorje je po peti put došlo u Zagreb predstaviti ono najbolje što ima, istaknula je zamjenica Sandra Švaljek prilikom otvorenja manifestacije100% zagorsko.
19.09.2014.

 

Otvorenjem manifestacije 100% zagorsko na Trgu bana Jelačića, Zagreb je na dva dana, već petu godinu zaredom, domaćin izlagačima iz Krapinsko-zagorske županije. U nazočnosti zamjenice gradonačelnika Grada Zagreba Sandre Švaljek i krapinsko-zagorskog župana Željka Kolara, manifestaciju je otvorio ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina.


Zagorje je po peti put došlo u Zagreb predstaviti ono najbolje što ima, sve ono što krijepi dušu i tijelo – hranu, piće, kulturu, tradiciju, povijest i zabavu, istaknula je zamjenica Švaljek te se zahvalila svim izlagačima što Zagrepčani imaju priliku uživati u njihovim proizvodima, poručivši: Dobro nam došli dragi prijateli iz Zagorja, i dojdite nam opet!


Uz bogat kulturno-zabavni program, svoje proizvode će do sutra uvečer predstaviti 111 izlagača na 100 štandova, prezentirat će se ponuda Muzeja hrvatskog zagorja, hotela te seoskih gospodarstava, a svi koji se nađu na glavnome gradskom trgu mogu vidjeti i ponekog krapinskog pračovjeka ili viteza. Kako se čulo, cilj manifestacije je promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove. 

 

 Konferencija za novinare 100% zagorsko

 

100% zagorsko 2013.

 

 

 

 


Gradske vijesti - 2014.