clanak False

Stadion Mladosti spreman, Asafa Powel lovi Boltov rekord!

Povjerenje je dobro, kontrola još bolja - rekao je gradonačelnik Bandić nakon generalne inspekcije stadiona na Mladosti uoči Hanžeka.

30.08.2014.


Sukladno dogovorenom za vrijeme obilaska stadiona Mladosti od strane gradonačelnika Milana Bandića i direktorice Hanžekovićevog memorijala Ivane Brkljačić, na stadionu su obavljeni radovi kojima je Mladost osposobljena za održavanje vrhunskog atletskog natjecanja.

„Staza je sada spremna za održavanje mitinga prema svim standardima Svjetske atletske federacije. Danas su iscrtane linije, a otklonjeni su i nedostaci na skakalištu u dalj pa će Brittney Reese, Darija Klišina i Ivana Španović imati odlične uvjete za natjecanje. Pokrpane su i rupe na stazi i ostalim skakalištima. Uostalom, Asafa Powell i mnogi drugi već treniraju na stazi. Zahvaljujem gradonačelniku Bandiću koji je svakodnevno nadzirao radove, zahvaljujući čemu je staza spremna na vrijeme“, rekla je Ivana Brkljačić nakon današnjeg obilaska stadiona.

Radici Ustanove Upravljanje sportskim objektima na Mladosti također su uložili iznimne napore da stadion kao i svake godine bude spreman za Hanžekovićev memorijal.


Gradske vijesti - 2014.