clanak False

Dan otvorenih vrata u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba

20.09.2013.


U subotu 21. rujna za sve građane bit će priređen Dan otvorenih vrata od 10 do 17 sati u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba.

Azil Dumovec je jedini dom koji neke od tih životinja poznaju. Želja je svih djelatnika skloništa da se što više kućnih ljubimaca udomi, jer usprkos brizi, sklonište ne može zamijeniti pravi dom. Djelatnici azila Dumovec će zato biti posjetiteljima na raspolaganju kako bi im rekli više o karakteru pojedine životinje, uvjetima udomljavanja, informirati građane o radu skloništa.

Ideja je da se kroz Dan otvorenih vrata privuče veći broj posjetitelja u azil Dumovec i stvara naviku da Zagrepčani češće posjećuju sklonište. Dan otvorenih vrata također nudi mnoštvo sadržaja za posjetitelje - dječje radionice, pokazivanje vježbi iz pseće školice, veterinarske savjete, izradu životinja od balona, i dr.

Uz podršku 24 sata za posjetitelje azil Dumovec je pripremio simbolične darove, a svako udomljavanje će se posebno nagraditi, zahvaljujući podršci sponzora Royal Canin i Eukanuba. Sa posjetiteljima će se družiti i igrači Dinama koji su pripremali sa azilom Dumovec kalendar za 2014. godinu, a Prijatelji životinja i rapper IFEEL će zabaviti dobrom glazbom.

Svi građani su dobrodošli i u azilu će biti veseo i zanimljiv dan, pogotovo za pse koji se vesele svakom posjetitelju i druženju. Najbolje mjesto za provesti subotu u Zagrebu je azil Dumovec.

Do azila se može doći osobnim automobilom, autobusnom linijom sa Kvaternikovog trga br. 276 ili vlakom, silaskom na stanici Sesvetski Kraljevec.