clanak False

Znanstveno-strukovni kongres S praktičarima otvoreno o praksi 10

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorio je znanstveno-strukovni kongres S praktičarima otvoreno o praksi 10.
 
18.03.2017.


Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorio je u hotelu Esplanade znanstveno-strukovni kongres S praktičarima otvoreno o praksi 10.

Krema dentalne medicine koja je danas ovdje direktna je pohvala Hrvatskoj komori dentalne medicine koja ulaže kontinuirane napore kako bi stručna usavršavanja bila na visokoj profesionalnoj razini, naglasio je gradonačelnik Bandić.

 

Kongres, koji je okupio oko 700 sudionika, se održava se 18. i 19. ožujka, a u dva dana predavanja će održati sami stomatolozi na temelju svakodnevnih iskustava. 

Predsjednik Komore Hrvoje Pezo istaknuo je kako je Hrvatska odnosno Zagreb postao centar izvrsnosti u ovom dijelu Europe za područje stomatologiji. O tome svjedoče i brojke. Prema posljednjim podacima u zemlje u okruženju izvezeno je preko milijardu kuna usluga što svjedoči da su stomatolozi pioniri u razvoju zdravstvenog turizma.

Na Kongresu, koji 10. godinu zaredom organizira Hrvatska komora dentalne medicine područnog sjedišta Zagreb, sudjeluju renomirani svjetski stručnjaci iz područja dentalne medicine te će dio svojeg bogatog praktičnog iskustva prezentirati sudionicima.





Gradske vijesti - 2017.