HR EN

Gradonačelnik odgovara

Facebook Twitter YouTube

Otvorenje smotre LiDraNo 2017.

 Velika je radost ponovno pratiti kreativnost mladih stvaratelja, učenika osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba, riječi su kojima je, između ostalog, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport  Grada Zagreba, gosp. Ivica Lovrić u Gradskom satiričkom kazalištu „Kerempuh“otvorio dvadeset i šesti po redu LiDraNo – smotru literarnoga, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva.
 
Pokrovitelj ove već tradicionalne manifestacije je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, dok su samoj organizaciji pridonijeli Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, OŠ Antuna Gustava Matoša i Prirodoslovna škola Vladimira Preloga.
 
Za vrijeme trajanja smotre od 13. do 16. veljače, oko 1000 učenika iz 130 osnovnih i srednjih škola u pratnji svojih učitelja-mentora imati će priliku predstaviti svoje književne i novinarske uratke, predstaviti se svojim pojedinačnim i grupnim scenskim nastupima, ali i sudjelovati na okruglim stolovima.
 
Osim u Kerempuhu, smotra će se održavati u OŠ Josipa Jurja Strossmayera, OŠ Antuna Gustava Matoša, Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga i kazalištu Vidra.