clanak False

Zagreb Boxing Explosion u veljači

Gradonačelnik Milan Bandić sastao se danas, u zgradi Gradske uprave, s predstavnicima Organizacijskog odbora u povodu boksačkog spektakla Zagreb Boxing Explosion.
04.01.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, sastao se danas u zgradi Gradske uprave s članom Organizacijskog odbora Zagreb Boxing Explosion Mariom Pupekom i međunarodnim promotorom i event managerom Harryem Gorianom u povodu boksačkog spektakla koji će se, kako je rečeno nakon sastanka, 18. veljače održati u kristalnoj dvorani hotela Westin.

Na sastanku se razgovaralo o organizaciji ovog međunarodnog boksačkog spektakla, o mogućem supokroviteljstvu Grada Zagreba te pojedinostima vezane uz promociju Zagreb Boxing Explosion.

Kako je objasnio promotor Harry Gorian, radi se o boksačkom spektaklu humanitarnoga karaktera koji će se održati u povodu obljetnice 100. godina Islama u Hrvatskoj. Manifestacija je posvećena boksačkim velikanima, bivšem predsjedniku WBC organizacije Joseu Sulaimanu i nedavno preminulom bivšem prvaku Muhammadu Aliju. To će biti humanitarno donatorska gala večera na kojoj će se sakupljati sredstva za oboljelu djecu. Očekuje nas bogat program u kojemu će se, između ostaloga, naš Luka Pupek boriti za titulu prvaka WBC Mediterana, održat će se mečevi kvalifikacija za titulu prvakinje svijeta i meč za pojas internacionalnog prvaka svijeta. Očekuje nas nezaboravna noć boksa uz još neka iznenađenja za ljubitelje ovog sporta koja ćemo najaviti u narednih nekoliko tjedana – rekao je Harry Gorian.
 

Gradske vijesti - 2017.