clanak False

21. Dani vrtića Grada Zagreba - susret gradonačelnika s djecom

11.05.2017.
U povodu 21. dana dječjih vrtića gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u palači Dverce mališane gradskih dječjih vrtića, njihove odgajatelje i ravnatelje.  

Grad Zagreb u Hrvatskoj ne samo da ima najbolje uvjete za djecu predškolskog uzrasta  u preko 115 vrtića uključujući i privatne i vjerske, nego ima i najbolje tete, rekao je gradonačelnik.

Djeca su gradonačelniku postavljala razna pitanja o njegovu poslu i  zdravlju te mu iznesli svoje želje oko uređenja njihova vrtića i grada, ali su se i dogovarala  zajednička druženja u gradskim vrtovima.

Dani dječjih vrtića Grada Zagreba ove godine se održavaju od 2.do 14. svibnja pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport te dječjih vrtića Grada Zagreba. 

Završno događanje održat će se u nedjelju 14. svibnja na Bundeku od 10 do 13 sati, u okviru kojega je predviđeno druženje i sportske igre djece, roditelja i odgojitelja, niz edukativnih i zabavnih aktivnosti. Najuspješnije vrtićke ekipe očekuju bogate nagrade.
 

Gradske vijesti - 2017.